Известие

Collapse
No announcement yet.

Местоположение на ЕCU-то?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Местоположение на ЕCU-то?

Има ли комп. тази кола бе?Свалих жабки,мокети около конзолата,няма никой...В сайта на Squadra пише че е зад жабката,т.е зад гърмялия ми аir-bag.Ако някой е намерил своя да сподели.Доколкото знам тези на моделите до 98 стоят от дясно на конзолата мод мокета....а моя?
    GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

t is just above the throttle body in the engine compartment.

As you look facing the windscreen - bonnet open - at the top of the engine it is on the right just off the rear. It is small.
    Това според СпортсАлфа.ком

Comment

аз защо си мислех че е до воляна в ляво почти при бушоните но навътре..... Бобо трябва да каже...
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от me_to_u
        t is just above the throttle body in the engine compartment.

As you look facing the windscreen - bonnet open - at the top of the engine it is on the right just off the rear. It is small.
        Това според СпортсАлфа.ком
        Toва го пише за 3.0V6,до колкото си спомням

Comment

Първоначално публикувано от proper
          аз защо си мислех че е до воляна в ляво почти при бушоните но навътре..... Бобо трябва да каже...
          И там не го видях....

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev
            Toва го пише за 3.0V6,до колкото си спомням
            Тц, поне с такова впечатление останах от тази тема-
            http://www.sportsalfa.com/phpBB2/viewtopic.php?t=11602
            А иначе и за 3.0 казват, че е там

Офтопик: Много хубаво ГТВ си взел! Честито! Хубаво ще е да се похвалиш с няколко снимки. Ако не се лъжа го продаваха в мобил.бг? Имаше и доработки по двигателя май...

Comment

Първоначално публикувано от me_to_u
              Офтопик: Много хубаво ГТВ си взел! Честито! Хубаво ще е да се похвалиш с няколко снимки. Ако не се лъжа го продаваха в мобил.бг? Имаше и доработки по двигателя май...
              Никакви доработки няма...това е само да клъвне някоя риба,а компютъра го търся по следната причина:Пича ми го даде уж с 2-ри чип(оригиналния),ще го снiмам после да го видите,на мен лично ми прилича на чип от друга кола.Пък и пише Маde in Malaisia
              Aбе хора до Варна ми даде 9.6/100 с да речем средна скорост 120,и включен климатик на пловината път.Нормално ли е чак толкова да гори извън градско?

Comment

[quote=me_to_u][quote="Ivo Skoklev":1kcwv5e9]
                Toва го пише за 3.0V6,до колкото си спомням[/quote]
                Тц, поне с такова впечатление останах от тази тема-
                [url="http://www.sportsalfa.com/phpBB2/viewtopic.php?t=11602"]http://www.sportsalfa.com/phpBB2/viewtopic.php?t=11602[/url]
                [/quote:1kcwv5e9]

Тея "Пичови от Шабла,разбириш ли...."посочиха сума ти различни места...не бих се учудил да ми е някъде до горивната помпа в багажника...май на всяка бройка кола италианците се базикат и го слагат на различно място

Comment

Тва дето Proper говори за него е конектора към ECU-то. То си е там и никъде другаде. Него трябва да търсиш, а самото ECU като намериш файда няма да има никаква.
                  "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad
                    Тва дето Proper говори за него е конектора към ECU-то. То си е там и никъде другаде. Него трябва да търсиш, а самото ECU като намериш файда няма да има никаква.
                    E нали чипът е в ECU-to....eдна метална превоъгълна кутийка 8/10см?
                    Оказа се че е над дебитомера(на 30см в посока стъклото),от дясно на мотора.

Comment

Oтворих компютъра(долната му част)....и ето

Къде според вас се намира чипа,като всичко е капсоловано...?Освен
                      да е това малкото в ляво(черното)?

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev
                        Oтворих компютъра(долната му част)....и ето

Къде според вас се намира чипа,като всичко е капсоловано...?Освен
                        да е това малкото в ляво(черното)?
                        брат от кадане ще се вкараш във филм... отиди при някой с опит да ти придаде първите стъпки.... моля те

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Ми аре помагайте де,нали за това е тоя форум,за да си поръчам чип,ми искат да запиша номера на стария...такава практиката на въпросния човек.

Comment

ми запали алфичката отиди при него и той да пипа там незнам как си посмял да пипаш там без да знаеш ква е хавата

не си навличай неприятностри ами отиди при твоя човек и той да си се оправя

успех
                            Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                            sigpic

Comment

Working...
                            X